Ploiesti.Un bărbat a fost luat la bătaie  într-o societate comercială de pe strada Marin Mehedinţeanu
Comunicat IJP Prahova
În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 15.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că într-o societate comercială de pe strada Marin Mehedinţeanu ar fi avut loc un conflict între doi bărbaţi. 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului persoanele în cauză nemaifiind găsite. 
În urma cercetărilor efectuate, din primele informaţii, s-a stabilit faptul că între cei doi bărbaţi cu vârstele de 36, respectiv 37 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, verbal, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. 
La un moment dat, conflictul dintre cei doi a degenerat, bărbatul de 37 lovindu-l cu pumnul în zona feţei pe celălat bărbat, ulterior, persoana bănuită de comiterea faptei părăsind zona. 
Persoana vătămată s-a deplasat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fără a necesita internarea. 
La acest moment, cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea clarificării situaţiei de fapt şi stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul. 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, celor doi bărbaţi fiindu-le aplicate câte o sancţiune contravenţională conform Legii nr.61/1991 pentru participare si provocare de scandal, în valoare totală de 800 de lei.
Sursa:IJP Prahova