Un minor  a fost tâlhărit pe o stradă din Mizil
” La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mizil au fost sesizaţi de către un minor în vârstă de 14 ani, din oraş, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras lănţişorul din aur pe care îl purta la gât.
În baza sesizării s-a constituit echipă operativă, iar din verificări s-a stabilit faptul că persoana bănuită de comiterea faptei ar fi abordat tânărul în timp ce se aflau pe stradă, făcându-i aprecieri cu privire la articolele vestimentare, respectiv la bijuteriile pe care le purta.
Tânărul a încercat să evite intrarea într-o discuţie cu persoana bănuită de comiterea faptei, iar la un moment dat, aceasta din urmă i-ar fi smuls lănţicul din aur de la gât, ulterior plecând într-o direcţie necunoscută.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr în vârstă de 22 de ani din judeţul Brăila, prejudiciul în cauză fiind recuperat.
Astfel, în baza probatoriului administrat, faţă de tânărul de 22 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.” precizeaza IJP Prahova.
 
Foto ilustrativ