Trei eleve s-au luat la bătaie intr-o scoala din Campina. Reactia IJP Prahova

În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini ce ilustrează o altercaţie între 3 eleve într-o unitate de învăţământ din municipiul Câmpina, compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova este abilitat să comunice următoarele:

La data de 14 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au fost sesizaţi despre faptul că într-o unitate de învăţământ din municipiu a avut loc un conflict între 3 minore.

În cursul zilei de astăzi, minorele implicate, au fost invitate la sediul unităţii de poliţie, împreună cu reprezentanţii legali.

Cele două minore în vârstă de 11 ani şi respectiv 12 ani bănuite de comiterea faptei au fost consiliate în scopul conştientizării gravităţii faptei, punându-li-se în vedere să respecte regulile de convieţuire socială.

În cauză, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina s-au sesizat din oficiu, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe. ”

Foto ilustrativ