Un şofer din comuna Măneşti  a fost depistat beat la volan, în Ploieşti
 
Potrivit IJP Prahova, ”noaptea trecută, în jurul orei 03.30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră pe raza de competenţă, au oprit, pentru control, la intersecţia străzilor Găgeni cu Alba Iulia un autoturism condus de un bărbat. 
 
Persoanei în cauză i s-au solicitat documentele personale şi pe cele ale autoturismului, bărbatul declarând faptul că nu deţine documentele solicitate asupra lui. 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că are vârsta de 38 de ani şi este domiciliat în comuna Măneşti. 
 
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, totodată, fiind sancţionat contravenţional conform OUG nr.195/2005 pentru lipsa documentelor.” 
 
Foto ilustrativ