Un bărbat a fost prins de poliţişti imediat după ce ar fi sustras un telefon mobil, din cabina  de probă a unui  magazin din Sinaia
Comunicat IJP Prahova:
 
La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Sinaia au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că, un bărbat i-ar fi luat, dintr-o cabină de probă, telefonul mobil al soţului său, ulterior părăsind magazinul în cauză. 
Din cercetări s-a stabilit faptul că, în jurul orei 15.30, apelanta, împreună cu soţul ei se aflau la cumpărături într-o societate comercială de pe raza staţiunii, iar în momentul în care bărbatul a probat două articole vestimentare, şi-ar fi lăsat telefonul mobil pe scaunul din cabină. 
Cei doi au achitat contravaloarea produselor, ulterior părăsind societatea, moment în care au sesizat lipsa telefonul mobil pe care l-au căutat în respectiva cabină de probă, fără să îl mai găsească. 
În mai puţin de 30 de minute, poliţiştii au identificat şi depistat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 57 de ani, din oraş, acesta predând persoanei vătămate telefonul mobil. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de însuşirea bunului găsit. 
Poliţiştii prahoveni vă recomandă să manifestaţi o atenţie sporită la bunurile pe care le aveţi asupra dumneavoastră când sunteţi în centrele comerciale aglomerate, şi nu numai! 
Nu vă lăsaţi bunurile nesupravegheate şi nu purtaţi geanta, rucsacul sau borseta deschise! 
Vă recomandăm să aveţi o conduită preventivă pentru a nu fi victime ale infracţiunilor.
 
Foto ilustrativ