Un copil  a fost lăsat singur în maşină de părinţi, în parcarea unui supermarket  din comuna  Potigrafu. Comunicat IJP Prahova
 
Potrivit https://ziare.com/copil/fetita-incuiata-masina-parcare-1782905, miercuri seara, in jurul orei 21.00, un copil  a fost lăsat singur în maşină părinţi , în parcarea unui supermarket  din comuna  Potigrafu, judetul Prahova.
”Un martor susţine că fetiţa era însoţită de ambii părinţi, însă aceştia au lăsat-o o perioadă singură în maşină, în parcare, pentru că au avut treabă la un centru pentru pariuri din apropiere.”
Copilul  a atras atenţia uunor martoril care i-au tras  la răspundere pe părinţi, pe Facebook/
"Dacă eşti pe grup, vino că îţi plânge fetiţa", este mesajul care apare pe grup.
Comunicat IJP Prahova:
 
”În urma apariţiei în spaţiul public a unui clip video ce ilustrează un copil care se află singură într-o maşină în parcarea unui supermarket din comuna Potigrafu, compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova este abilitat să comunice următoarele: 
 
Conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele semnalate în spaţiul public, astfel că poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Puchenii Mari s-au sesizat din oficiu, deplasându-se în comuna Potigrafu, la sediul societăţii comerciale în cauză.
 
În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că în seara zilei de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00 un agent de pază al unui supermarket din comuna Gorgota a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că într-un autoturism aflat în parcarea special amenajată, se află un copil singur.
 
Prin urmare, agentul de pază a verificat aspectele sesizate, iar la scurt timp la autoturismul în cauză au revenit părinţii  copilului care s-au urcat lângă acesta, ulterior părăsind parcarea supermarket-ului.
 

În urma celor constatate, poliţiştii continuă verificările în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.”

Foto: captura facebook