IJP PRAHOVA.PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT CALIFICAT ŞI DE INFRACŢIUNI LA REGIMUL RUTIER
UPDATE:
În urma materialului probator administrat, faţă de cei trei bărbaţi cu vârstele de 36, 37, respectiv 43 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
STIRE INITIALA:
În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova- Biroul de Combatere a Furturilor din Locuinţe au pus în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Târgovişte şi în două comune din judeţul Dâmboviţa, la persoane bănuite de furt calificat din societăţi comerciale şi de mai multe infracţiuni la regimul rutier. 3 persoane vor fi conduse la sediul unităţii de poliţie, pentru audieri.
În fapt, în perioada 1 decembrie 2022-16 decembrie 2022, trei bărbaţi, de 36, 37 şi respectiv 43 de ani, ar fi sutras din incinta unei societăţi comerciale bunuri şi produse de 15.000 de euro, iar din incinta altor trei unităţi ar fi sustras în total 8.200 de lei.
Totodată, cei trei bărbaţi sunt bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
Activităţile beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa şi de cel al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Matei Basarab Ploieşti.
 
Video:IJP Prahova/Politia Romana