Poliţiştii Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au reţinut un bărbat bănuit de furtul unei biciclete
La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 10.30, poliţiştii Secţiei nr.3 de poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că i-ar fi fost sustrasă bicicleta de pe scara blocului. 
 
Din verificări, s-a stabilit faptul că la momentul constatării lipsei bicicletei, apelanta, întâlnindu-se cu persoana bănuită de comiterea faptei ar fi pornit în urmărirea acesteia, la scurt timp, pierzând din vedere bărbatul în cauză. 
 
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au depistat bărbatul bănuit, iar în urma imobilizării acestuia a fost condus la unitatea de poliţie pentru audiere. 
 
Tot din verificări a reieşit faptul că, bărbatul în vârstă de 59 de ani, în timpul deplasării, ar fi distrus cu un cleşte (bun folosit la tăierea cablului bicicletei) parbrizul unui autoturism ce se afla parcat în afara părţii carosabile. 
 
Bunul sustras a fost recuperat. 
 
În urma probatoriului administrat bărbatul din municipiul Ploieşti a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive. 
 
În cauză, poliţiştii Secţiei nr.3 de poliţie Ploieşti continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.
 
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ