O femeie a fost bătută pe o stradă din Ploieşti, pentru un loc de parcare
UPDATE:
”În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 58 de ani din municipiul Ploieşti. 
Faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform Legii nr.61/1991 cu amendă în valoare de 1.000 de lei. 
Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.”
STIRE INITIALA:
”La data de 7 ianuarie a.c., in jurul orei 18.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Râfov, despre faptul că sora sa ar fi fost agresată de o persoană necunoscută pe o stradă din municipiul Ploieşti. 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind faptul că între cele două femei şi un bărbat necunoscut a avut loc un conflict verbal în parcarea unui bloc din municipiu, motivul fiind modul de parcare al autoturismului de către una dintre femei. 
Ulterior discuţiei în contradictoriu, aceasta a degenerat, bărbatul lovind-o pe sora apelantei cu pumnul, ulterior acesta din urmă continuându-şi deplasarea. 
În urma loviturii, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 
În cauză, persoana vătămată a depus plângere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe. 
La acest moment, poliţiştii Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum şi în vederea identificării şi depistării persoanei bănuite de comiterea faptei, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.”
 
Sursă:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ