Bătaie în sala de cinema a unui mall din nordul Ploiestiului, la filmul „Română, VTM”
Miercuri seară,un conflict a pornit  între mai multe persoane în sala de cinema a unui mall din nordul Ploiestiului, la filmul „Română, VTM”.
Potrivit https://www.observatorulph.ro/eveniment/2672494-ce-spune-politia-despre-scandalul-care-a-dus-la-intreruperea-filmului-romina-vtm-la-ploiesti, ”câţiva spectatori s-au luat la ceartă pe locuri, conflictul verbal fiind unul extrem de violent. Pentru a nu se ajunge la bătaie, forţele de ordine i-au evacuat pe scandalagii.”
 
 
Comunicat IJP Prahova
”La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 22:30, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Blejoi au fost sesizaţi despre faptul că în incinta unui centru comercial din comună Blejoi a avut loc un conflict verbal între mai multe persoane. 
 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, după verificări au depistat persoanele implicate stabilindu-se că între un angajat al unei unităţi alimentare, în vârstă de 18 ani, şi un client în vârstă de 33 de ani ar fi izbucnit un conflict verbal generat de o nemulţumire a clientului privind o comandă. 
 
La sosirea organelor de poliţie conflictul era aplanat. 
 
În cauză, celor doi tineri le-au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale conform Legii nr.61/1991 în valoare totală de 2.000 de lei.”
 
Captură foto:Antena 3/CNN