Percheziţii domiciliare la patru persoane, din Ploieşti şi Bărcăneşti, bănuite de săvârşirea de infracţiuni la regimului articolelor pirotehnice
 
Joi dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi cei ai Secţiei nr.4 de poliţie Ploieşti au pus în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară la domiciliile a patru persoane, din municipiul Ploieşti şi comuna Bărcăneşti, bănuite de săvârşirea de infracţiuni la regimului articolelor pirotehnice. 
 
3 bărbaţi cu vârstele de 40, 42 şi 54, dar şi o femeie în vârstă de 40 de ani vor fi conduşi la sediul unităţilor de poliţie pentru audieri. 
 
În fapt, persoanele bănuite ar fi depozitat, fără drept, cantitatea de aproximativ 130 de kilograme de articole pirotehnice din categoriile P1, P2, P3, F1, F2 şi F3 pe care urmau să le comercializeze. 
 
Articolele pirotehnice în cauză au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. 
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 
 
Activităţile beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi de cel al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Matei Basarab Ploieşti.
 
Sursa:IJP Prahova