Şocant.Patronul Hotelului Prahova s-a sinucis
Joi seară, poliţiştii din cadrul Poliţiei Ploieşti au fost sesizaţi în legătură cu sinuciderea unui bărbat, în incinta Hotelului Prahova.
Bărbatul în vârstă de 61 de ani a fost găsit spânzurat într-o cameră a hotelului, fiind vorba de patronul unităţi hoteliere, Doru Morcovescu,acesta  nu a lăsat niciun bilet de adio.
În anul 2013, Morcovescu se afla în Top Forbes, fiind pe locul 8 în clasament.
Averea luia fost estimată la 13 milioane euro, având  afaceri în turism şi imobiliare.
”În cursul acestei seri, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că în incinta unei unităţi hoteliere un bărbat s-ar fi sinucis.
Ajunşi la faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în interiorul unei camere de hotel, fiind găsit, din nefericire, trupul neînsufleţit al unui bărbat de 61 de ani.
În cauză, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.” precizează IJP Prahova.
Comunicat Alexandra Morcovescu, fiica afaceristului .
”Cutremuraţi în adâncul sufletului nostru, la acest sfarisit de an, vă aducem cumplita veste a plecării dintre noi, la cele veşnice a tatălui nostru, Dorulet Morcovescu. Vă anunţăm cu adâncă durere şi profund regret că cel care a fost iubitul nostru tată şi soţ, Dorulet Morcovescu a plecat dintre noi, după o viaţă de muncă şi devotamant. A fost un om vesel, cald, generos cu cei din jur, săritor, cu o putere de munca uluitoare, un om care ştia să se bucure de viaţă şi să-i facă fericiţi pe cei din jurul lui. În aceste clipe de grea cumpănă, îi aducem un ultim omagiu. Durerea pe care o resimţim, în aceste momente, este nemărginită şi de nedescris în cuvinte, neputinta fiind singurul sentiment care a pus stăpânire pe familia noastră.
Dumnezeu să-l aşeze într-un loc special, de unde să ne vegheze pe noi, cei care l-am iubit şi preţuit.
Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!
PRECIZARE. În aceste momente grele pentru familia mea, doresc să solicit întregii prese, căreia îi mulţumesc că ne este alături în aceste momente grele, să transmită opiniei publice informaţii corecte despre trecerea în nefiinţă a tatălui meu. Prin urmare, fac următoarea precizare. Tatăl meu NU s a sinucis 
din cauza datoriilor, de aceea, de dragul corectitudinii, solicit tuturor jurnaliştilor care au făcut speculaţii în acest sens să rectifice ştirea. În realitate, tatăl meu a fost un om curajos care, în 30 de ani de activitate, în domeniul HORECA, nu s-a dat niciodată bătut, din contră a luptat şi a construit o afacere care îi va purta amprenta mulţi ani de acum încolo. Şi au fost destule situaţii grele, ţinând cont de starea economică a ţării în care trăim. Aş dori să se înţeleagă foarte clar faptul că tatăl meu suferea de mai mulţi ani de depresie, generată de alte boli, acesta fiind momentul de slăbiciune care, din păcate pentru familia noastră, a dus la această grea pierdere. Vă rog respectuos să ţineţi cont de aceasta precizare în memoria tatălui meu. Vă mulţumesc! ”
 
Foto ilustrativ