Primăria Municipiului Ploieşti va organiza un spectacol pirotehnic în noaptea de Revelion
Primăria Ploieşti va organiza un spectacol pirotehnic în noaptea de Revelion. Autorităţile au decis cu această ocazie ca traficul rutier pe un tronson din Bulevardul Republicii să fie complet închis timp de o oră, măsură care va afecta şi transportul public.
Începand cu data de 31 decembrie 2022 ora 23:30 şi până pe data de 1 ianuarie 2023 ora 0:30 se închide circulaţia rutieră între intersecţia Bd. Republicii cu str. Take Ionescu şi sensul giratoriu de la catedrala Sf. Ioan Botezătorul (cu lăsarea sensului giratoriu liber traficului rutier) pentru desfăşurarea spectacolului pirotehnic cu ocazia Anului Nou, a anunţat TCE Ploieşti, într-un comunicat de presă.
Traseele publice locale din Ploieşti se modifică astfel:
Tr. 30: la sensul spre nord se circulă normal până la intersecţia cu str. Ghe. Lazăr, apoi va circula pe str. Ghe. Lazăr, N. Bălcescu, St. Greceanu, Erou Călin Cătălin, Emile Zola, dupa care ruta cunoscută. Nu se efectueaza staţia Palatul Culturii.
Tr. 35 si 35b se vor scurta la Faredo.
 
Troleibuzele din traseele 44 şi 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru şi Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zonă.
 
În funcţie de dispoziţiile Poliţiei Rutiere, atât intervalul orar cât şi rutele ocolitoare specificate pot fi modificate, a mai anunţat TCE.
 
Foto ilustrativ