Un sofer din Prahova a intrat cu maşina într-un gard.Avea  0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat
Noaptea trecută, în jurul orei 02.00, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Apostolache, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră pe raza de competenţă, au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că o persoană sub influenţa băuturilor alcoolice ar fi intrat cu autoturismul în gardul locuinţei sale. 
 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comună. 
 
Din verificări, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă, moment în care a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, fără a suferi vătămări corporale.
 
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
Sursa:IJP Prahova
Foto ilustrativ