IJP PRAHOVA. PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE BĂNUITE FURT CALIFICAT ŞI CONDUCERE FĂRĂ PERMIS  (video)
 
UPDATE:
În baza probatoriului administrat, ieri, 22 decembrie a.c., faţă de cei doi tineri a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
Stire initiala:
În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova- Poliţia oraşului Vălenii de Munte au pus în executare 2 mandate de percheziţie domiciliară, în comunele Ceraşu şi Măneciu, la domiciliile a doi tineri cu vârstele de 23 şi respectiv 27 de ani, bănuiţi de furt calificat, complicitate la furt calificat şi conducere fără permis.
 
În fapt, în noaptea de 11 spre 12  decembrie a.c., tânărul de 27 de ani, aflându-se într-o staţie peco a plecat cu autoturismul după ce ar fi alimentat fără să achite contravaloarea carburantului.
 
Prejudiciul creat fiind de 317 lei.
 
Totodată, în autoturismul în cauză se mai afla un alt tânăr de 23 de ani care ar fi participat la comiterea faptei.
 
Ulterior, la data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 21.30, tânărul de 23 de ani ar fi produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, părăsind locul accidentului.
 
În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au constatat faptul că tânărul în cauză nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate şi ridicate mijloace materiale de probă.
 
Cei doi tineri au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie, în vederea audierii. 
 
Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Vălenii de Munte sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat şi conducere pe drumurile publice fără permis de conducere.
 
Sursa:IJP Prahova
Video:IJP Prahova/Politia Romana