O tânără a fost acrosata de o  maşină, la Mizil.Şoferul a plecat de la faţa locului
Potrivit IJP Prahova ”în această dimineaţă, în jurul orei 09.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mizil au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Blajului din oraş a avut loc un accident rutier, iar conducătorul auto ar fi plecat de la faţa locului. 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la locul accidentului, constatând faptul că, un bărbat în vârstă de 37 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Blajului din oraş, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, acroşând o femeie în vârstă de 29 de ani, în calitate de pieton, ulterior bărbatul părăsind locul producerii accidentului. 
În urma impactului, femeia a suferit vătămări corporale fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 
Poliţiştii au efectuat verificări în vederea identificării şi depistării conducătorului auto, acesta fiind depistat la scurt timp şi condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea clarificării situaţiei de fapt în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”
 
Foto ilustrativ