Accident incredibil la Sala Sporturilor din Ploiesti.Un tânăr a intrat cu maşina într-un stâlp
Duminică noapte,  în jurul orei 00.30,un tânăr de 20 de ani a intrat cu maşina într-un stâlp de la Sala Sporturilor din Ploieşti.
Ulterior, tânărul a mers la spital, iar doctorii au  sesizat Poliţia. 
Bărbatul are acum dosar penal. 
 
Comunicat IJP Prahova:
 
În cursul nopţii trecute, în jurul orei 00.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că la o unitate medicală s-a prezentat un bărbat care a declarat că ar fi fost victima unui accident rutier.
În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că, la data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 23.00, un tânăr în vârstă de 20 de ani în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiu, din direcţia străzii Mareşal Alexandru Averescu către Sala Sporturilor Olimpia, la un moment dat ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat.
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, conducătorul auto fiind invitat la sediul unităţii de poliţie unde au fost întocmite documentele de constatare.
Tânărul  în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 
Iniţial, conducătorul auto a refuzat transportul la spital, însă s-a prezentat ulterior la unitatea medicală.
În urma consultului de specialitate acesta nu a rămas internat.
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”
Foto:www.ziarulincomod.ro