Crăciun la Palat! Palatul Copiilor Ploieşti a dat startul manifestărilor prilejuite de sărbătorile de iarnă
Palatul Copiilor Ploieşti a dat startul manifestărilor prilejuite de sărbătorile de iarnă, printr- o stagiune de spectacole, la care şi-au adus aportul cercurile de balet, dans modern, teatru, muzică uşoară, muzică populara, dans populare, creaţie literară, cultură şi civilizaţie engleză, chitară clasică, karate şi gimnastică. In data de 15 decembrie a fost prezentată super producţia  cu durata de 3 ore - "Spectacol de Craciun", pe scena sălii Europa a Consiliului Judeţean Prahova, eveniment care s-a bucurat de un real succes. Copiii frumos costumaţi şi copleşiţi de emoţii au avut evoluţii de excepţie, fiind răsplătiţi cu aplauze furtunoase din partea numeroşilor spectatorilor. Regia spectacolului a fost realizată de dna prof. Alina Zahariuc, directorul Palatului Copiilor Ploieşti.
Atmosfera a fost una caldă, iar la sfârşitul spectacolului, copiii, parinţii şi profesorii au imortalizat momentul lângă semeţul brad de Crăciun. 
Un alt spectacol de succes - " Magazinul cu jucării", a fost realizat în parteneriat cu Prahova Value Center, care a pus la dispoziţie locul de desfasurare a evenimentului şi a oferit copiilor artişti cadouri. Spectacolul prezentat a fost unul de divertisment; copii au cântat , au prezentat scenete umoristice, au dansat coregrafii pe ritmuri latino, într- o atmosferă de veselie şi voie bună. 
Luni, 19 decembrie orele 18.00, la sala Europa a CJ Prahova, vă invităm la spectacolul de producţie " Reportaj in ţara lui Moş Crăciun", realizat de clasele de balet si dans modern, conduse de dnii profesori Alina şi Robert Zahariuc. 
Iată că după o perioadă de umbră pricinuită şi de pandemie, Palatul Copiilor Ploieşti, revine în forţă în viaţa cultural- artistică a oraşului, dovedind profesionalismul dascălilor, ce se implică activ în dezvoltarea extraşcolară si cultural-artistică a copiilor cetăţii ploieştene. Palatul Copiilor este o enclavă a libertăţii şi a creativităţii, unde toţi copiii şi adolescenţii au posibilitatea de a studia GRATUIT o gamă largă de discipline artistice, sportive, culturale dar si tehnico-aplicative, de a-şi manifesta talentul şi de a-şi dezvolta competenţele în domeniul îndrăgit.