In Aula Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti a avut loc ,,Gala Voluntarului de 10”, ediţia a –II-a

Astăzi, numai despre STUDENŢII noştri ,,voluntari” de care suntem mândri !

 Tinerii au nevoie de modele, vă mulţumim că le promovaţi !

 

Pe data de 15 decembrie a avut loc ,,Gala Voluntarului de 10”, ediţia a –II-a, care s-a desfăşurat în Aula Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti. Evenimentul a  fost organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, în parteneriat cu Universitatea Petrol–Gaze din Ploieşti, Liga Studenţilor din Centrul Universitar Ploieşti şi finanţat de Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse.

Proiectul a avut ca scop premierea, recompensarea şi recunoaşterea publică a tinerilor studenţi voluntari, care dăruiesc din timpul, energia şi abilităţile lor pentru a se implica în comunitatea din care fac parte.

Cei 10 finalişti premiaţi în cadrul Galei Voluntarului de 10 sunt:

Chivu Marian Mădălin;

Dorogan Natalia - Andreea;

Fircă Georgiana;

Gavrilă Ştefan - Alexandru; 

Ghiţă Andrei Stelian;

Hachi Antonio Tiberius;

Iliescu Oana Nicoleta; 

Munteanu Bianca;

Micu Anca - Marina;

Rudaru Andreea Elena. 

De asemenea ne mândrim cu studenţii Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti care reprezintă universitatea noastră la nivel naţional:

  • Liga Studenţilor din Centrul Universitar Ploieşti este afiliată Uniunii Naţionale a Studenţilor din România (UNSR), în cadrul căreia studenţii din UPG se implică activ în proiectele şi activităţile desfăşurate la nivel naţional pentru comunitatea studenţească. Din conducerea federaţiei fac parte 2 studenţi ai Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti: Gavrilă Ştefan - Vicepreşedinte Zonal Sud-Est şi Hachi Antonio - Director Departament PR.

  • UPG prin asociaţia Liga Studenţilor din Centrul Universitar Ploieşti are în prezent 4 studenţi evaluatori în cadrul Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS): Ailene Vasile, Pătraşcu Antonia, Hachi Antonio şi Fircă Georgiana. Pătraşcu Antonia este trainer în cadrul sesiunilor de formare a studenţilor evaluatori ARACIS organizate de UNSR şi singurul membru al comunităţii academice din Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti care face parte dintr-o comisie permanentă ARACIS. În Noiembrie 2022 a fost aleasă pentru un mandat de 2 ani să facă parte din Comisia permanentă de specialitate C7- Ştiinţe Economice II.

Sursa: Comunicat UPG Purtător de cuvânt

Conf.univ.dr. Mirela Dulgheru