PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT CALIFICAT  (video)
UPDATE:
În baza probatoriului administrat, ieri, 14 decembrie a.c., faţă de bărbaţii cu vârstele de 33, respectiv 36 de ani, din judeţul Ilfov, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
STIRE INITIALA:
În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova - Biroul de Combatere a Furturilor din Locuinţe Ploieşti pun în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiile Bucureşti şi Ploieşti, dar şi în comuna Mogoşoaia la persoane bănuite de furt calificat.
4 bărbaţi, cu vârstele de 22, 33, 34 şi respectiv 36 de ani, vor fi aduşi la sediul unităţii de poliţie, în vederea audierii. 
În fapt, în noaptea de 11 spre 12 septembrie a.c., 3 bărbaţi ar fi intrat, fără drept, în interiorul unei locuinţe din municipiul Ploieşti şi ar fi sustras un ceas.
Prejudiciul este estimat la aproximativ 3.800 de lei.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
Activităţile beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova, al poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov şi de cei ai Secţiei 5 de Poliţie - Sector 1 Bucureşti.
Sursa:IJP Prahova
Video:Politia Romana/IJP Prahova