PRAHOVA.PERCHEZIŢII LA DOMICILIILE UNOR PERSOANE BĂNUITE DE NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ŞI MUNIŢIILOR
 
În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova - Poliţia oraşului Mizil pun în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară în oraşul Mizil, la domiciliile a doi bărbaţi, cu vârstele de 22, respectiv 29 de ani, bănuiţi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. 
În fapt, poliţiştii s-au sesizat din oficiu în urma vizionării unui clip video postat pe o reţea de socializare, în care unul dintre cei doi bărbaţi prezenta o armă, aflându-se la domiciliul celui de-al doilea, niciunul dintre aceştia nefiind deţinători legali de arme. 
Două persoane vor fi aduse la sediul unităţii de poliţie, în vederea audierii. 
Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab" Ploieşti.
În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care şi 3 arme letale supuse autorizării, precum şi peste 75 de cartuşe. 
Astfel, în baza probatoriului administrat, astăzi, 8 decembrie a.c., faţă de cei doi tineri, din oraşul Mizil, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentaţi unităţii de parchet competente, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
 
Sursa:IPJ Prahova
 
Video:IJP Prahova/Politia Romana