Accident rutier pe Bulevardul Bucureşti. O minoră a ajuns la spital
În cursul nopţii trecute, în jurul orei 22.00, poliţiştii Biroului Rutier Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că pe Bulevardul Bucureşti s-ar fi produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar din primele verificări efectuate a reieşit că un tânăr în vârstă de 26 de ani în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe Bulevardul Bucureşti din direcţia Tătărani către centrul municipiului Ploieşti ar fi surprins şi accidentat o minoră în vârstă de 14 ani care în calitate de pieton se afla în traversarea părţii carosabile.
În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a minorei, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare negativă.
În cauză, poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
Sursa:IJP Prahova
Foto ilustrativ