Tineri din Ploiesti depistaţi de poliţişti după ce ar fi agresat un alt tânăr
La data de 5 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei nr.1 de poliţie Ploieşti au identificat 3 tineri bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
În fapt, la data de 3 decembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de către un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Ploieşti, despre faptul că în timp ce se afla în zona unei parcări supraetajate din centrul oraşului ar fi fost agresat fizic de mai mulţi tineri.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei nr.1 de poliţie au reuşit identificarea şi ulterior depistarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, ca fiind 3 tineri cu vârstele cuprinse între 16 şi 18 ani, din comunele Brazi şi Tinosu.
Cei trei au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii acestora, stabilindu-se faptul că tânărul în vârstă de 17 ani din Comuna Brazi ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului, nefiind implicat în comiterea faptei.
Cei doi tineri au fost sancţionaţi contravenţional conform prevederilor Legii nr.61/1991, cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare.
În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspecctul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.
 
Sursa:IJP Prahova
Foto iulstrativ