Un tânăr din  Poiana Câmpina a fost depistat de poliţişti după ce ar fi sustras mai multe baxuri cu polistiren expandat
La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 14.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Poiana Câmpina au fost sesizaţi de către un reprezentant al unei societăţi comerciale despre faptul că au fost sustrase peste 600 de pachete de polistiren expandat din curtea unităţii.
 
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit, la scurt timp, identificarea şi depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei ca fiind un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Poiana Câmpina.
 
Din primele verificări a reieşit faptul că, în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, în intervalul orar 22.00-04.30, bărbatul în cauză, împreună cu un alt tânăr ar fi sustras din incinta societăţii comerciale 896 de baxuri de polistiren, pe care le-au încărcat într-o autoutilitară şi le-au transportat la domiciliul acestuia.
 
În total au fost efectuate 17 transporturi, iar la ultimul transport ar fi fost sustraşi şi paleţii din lemn pe care se afla polistirenul.
 
În urma probatoriului administrat faţă de tânărul în cauză, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.
 
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ