Ploiesti. Iluminatul public ornamental de sărbători  va fi aprins luni, 5 decembrie 2022
Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a dispus ca iluminatul public ornamental de sărbători să fie aprins luni, 05 decembrie a.c., la ora 18.00.
Deschiderea festivă a iluminatului public ornamental în municipiul Ploieşti va avea loc în faţa sediului municipalităţii, din Piaţa Eroilor nr. 1 A, în prezenţa copiilor, a părinţilor şi bunicilor, precum şi a reprezentanţilor administraţiei publice locale. 
Momentul oficial de deschidere a iluminatului public ornamental a fost special ales în Ajun de Moş Nicolae, pentru a aduce bucurie în rândul celor mai mici ploieşteni, iar festivitatea mult aşteptată va marca, astfel, debutul perioadei sărbătorilor de iarnă, în municipiul nostru.
Ploieştenii sunt aşteptaţi să participe la acest eveniment de tradiţie şi să aprecieze oraşul lor, îmbrăcat în straie luminoase de sărbătoare. 
Menţionăm că, pentru buna desfăşurare a acestui eveniment şi pentru ca ploieştenii să admire din plin frumuseţea iluminatului public festiv, Comisia Municipală pentru Transport şi Siguranţa Circulaţiei, întrunită  în  şedinţă de lucru, astăzi,  a aprobat închiderea circulaţiei rutiere, în data de 5 decembrie 2022, începând cu ora 17.00 până la ora 22.00, pe tronsonul cuprins între sens giratoriu Catedrala ″Sf. Ioan Botezătorul″ (Piaţa Eroilor nr. 1 A ) şi strada Gheorghe Lazăr (Piaţa Victoriei).
Închiderea circulaţiei se va realiza doar în cazul în care reprezentanţii Poliţiei Municipiului Ploieşti consideră că aceasta este oportună. 
De asemenea, în aceeaşi seară, municipalitatea ploieşteană va deschide “Orăşelul Copiilor”, în incinta Complexului Hipodrom Ploieşti.
Zona de agrement va fi deschisă până în data de 08 ianuarie 2023.
Sursă foto: arhivă
Sursa:Primaria Mun.Ploiesti.
 
Foto ilustrativ