Poliţiştii prahoveni  au descins la trei adrese din Ploieşti într-un dosar de furt
”Miercuri, 23 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului pentru Combaterea Furturilor din Locuinţă Ploieşti au depistat doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea, respectiv de tăinuirea unei infracţiuni de furt calificat.
În fapt, în noaptea de 22 spre 23 octombrie 2021, unul dintre cei doi, împreună cu un alt bărbat, ar fi pătruns în zona unui şantier din municipiul Ploieşti şi ar fi sustras mai multe unelte de tâmplărie, precum şi un televizor. 
În urma verificărilor efectuate, la scurt timp după comiterea faptei a fost identificată una dintre persoanele bănuite. 
În cauză, poliţiştii au continuat cercetările, fiind identificat şi cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 22 de ani, bănuit de comiterea faptei, precum şi un al treilea, în vârstă de 37 de ani, bănuit de tăinuire, ambii din municipiul Ploieşti. 
În vederea administrării probatoriului, în dimineaţa zilei de ieri, 23 noiembrie, poliţiştii au pus în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară, la domiciliile celor doi, fiind descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă. 
Astfel, în baza probatoriului administrat, faţă de bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, ulterior, faţă de acesta dispunându-se măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. 
Cercetările sunt continuate de poliţişti, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.”
 
Sursa:IJP Prahova
Foto ilustrativ