TURNEU DE MINIFOTBAL CARITABIL ”Braţ la braţ pentru Florin Dorobanţu, tânărul căruia i-a luat foc casa!”, la Baza Sportiva KIRU SPORT

Sambata, 26 noiembrie 2022, intre orele 13.00-17.00 , la Baza Sportiva ”KIRU SPORT” va avea loc un TURNEU DE MINIFOTBAL CARITABIL ”Braţ la braţ pentru Florin Dorobanţu, tânărul căruia i-a luat foc casa!”
Evenimentul va contine momente de zumba cu ANCUTA, demonstratii sportive-FLORIN GHITA ACADEMY si CSM PLOIESTI (sectia box), de dans cu Asamblul Kymata al Comunitatii Elena din Romania (Filiala Prahova) si trupa de dans Freedom, respectiv fotbal.
Un miniturneu de juniori intre CSM Ploiesti, FC Petrolul Ploiesti si FC Petrolul 95 Ploiesti.
Miniturneu de adulti cu :ADER PLOIESTI, SHAORMERIA BANEASA si ICP-AUTONET.
Organizatori:www.infoploiesticity.ro si KIRU SPORT in colaborare cu Asociatia de educatie si sport ”Soimii” Ploiesti.
Parteneri media: www.mediasud.ro, www.stirileproprahova.ro, www.prahova-news.ro, KISS FM, www.gazetadeph.ro, www.oglindadeazi.ro.
Suport foto:Suport foto : Foto-video Gabriel Ionuţ, Mihai & Aniela Stan Photo, Ştefan Toader Foto.
Sonorizare:Sound Master MARIAN ANGHEL.
Parteneri/sponsori:MFC OILFREINDS Ploiesti, ATX Computers, Blue19 by Cris, Drumul Vinului, Savdarius Intercom,Ramaantuelle, Shaormeria Baneasa (Ploiesti).
Demonstratii sportive:FLORIN GHITA ACADEMY si CSM Ploiesti (box)
Zumba cu Ancuta
Dans cu Asamblul Kymata al Comunitatii Elene din Romania-Filiala Prahova si trupa de dans Freedom

PROGRAM:

13.00-Demonstratie kickboxing FLORIN GHITA ACADEMY
13.20-ZUMBA CU ANCUTA
13.40-DANS CU ASAMBLUL KYMATA AL UNIUNII ELENE DIN ROMANIA-FILIALA PRAHOVA
13.50-DEMONSTRATIE BOX CSM PLOIESTI
14.00-DANS CU TRUPA FREEDOM
14.10-CSM PLOIESTI-PETROLUL PLOIESTI
14.30-PETROLUL 95 PLOIESTI-PETROLUL PLOIESTI
14.50-PETROLUL 95 PLOIESTI-CSM PLOIESTI
15.00-Prezentare echipe
15.10-ADER PLOIESTI-SHAORMERIA BANEASA
15.40-SHAORMERIA BANEASA-IPC&AUTONET
16.10-IPC&AUTONET-ADER PLOIESTI.
Arbitreaza:SANDRA SIMION, MIHAELA ANDREI si DIANA STROE.
Se pot dona alimente neperisabile,produse de uz personal, bani, toate acestea vor ajunge la cazul social ”Braţ la braţ pentru Florin Dorobanţu, tânărul căruia i-a luat foc casa!”
Dorobanţu Florin, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Răduleşti (Ialomiţa).

Drama băiatului a ieşit de curând la lumină. Acesta a fost şi încă mai este greu încercat de viaţă, neavând una deloc uşoară. Provine dintr-o familie destrămată, părinţii lui divorţând când era foarte mic, moment în care l-au şi abandonat. În momentul de faţă, Florin are un singur vis: să-şi poată construi o locuinţă a sa, fiindcă cea în care locuia a ars şi nimeni nu a sărit să stingă incendiul. Când a ajuns acasă de la locul de muncă era deja prea târziu.

Tot ce a mai rămas în urma dezastrului, au mai fost câteva pături, pe care le foloseşte şi pe post de pat, plus unele haine ponosite.

Acum, tânărul munceşte de zor pentru a-şi vedea visul cu ochii, acela de a avea un loc al său, însă problemele nu s-au oprit aici. O nouă construcţie pe terenul pe care se afla casa care a luat foc, nu se poate ridica, şi asta pentru că acel teren aparţine unei mătuşi a tânărului. Prin urmare, angajatorul său, un om cu suflet mare, a început să caute un teren şi, după multe insistenţe, a reuşit să găsească un pământ bun.
Totuşi, costurile de cumpărare ale acestuia ajung la 15.000 de lei, aşa că bărbatul care l-a angajat a apelat public la oamenii de pe internet, iar foarte mulţi s-au mobilizat rapid, pentru că în doar câteva zile s-au strâns deja 3000 de lei. Totuşi, mai este nevoie de mult mai mulţi bani pentru ca băiatul să aibă parte de o casă. Aşa că oamenii cu inimă mare care doresc să doneze, o pot face în contul în lei pe care tânărul şi l-a deschis recent la o bancă: RO55INGB0000999912908002, pe numele Dorobanţu Liviu Florin. Mai mult, angajatorul s-a oferit să îi facă o cameră unde să stea: acoperiş, uşă, parchet, geam, ciment etc.
Detalii aici:https://mfcoilfriends.blogspot.com/2022/10/brat-la-brat-pentru-florin-dorobantu.html?fbclid=IwAR2UNgqsQRqEdNC8ZYK9Yhw0hv_u-5sPyWNPmFn2opSKkKNrxhdJF6pBfdM