Ziua Unirii a fost sărbătorită cu dansuri populare şi folclor autentic, la Filarmonica “Paul Constantinescu “

Miercuri, 24 ianuarie a.c., La Filarmonica “Paul Constantinescu “Ploieşti a fost sărbătorita “Unirea Mică “printr-un spectacol de excepţie, cu dansuri populare şi un concert de folclor. La evenimentul dedicat zilei de 24 ianuarie a fost invitată Orchestra “Flacăra Prahovei” (dirijorul-violonist) Marian Dovinca  şi soliştii vocali Adriana Deaconu, Gelu Voicu  ,  Traian Frâncu şi Gigi Stoica.

Ansamblul “Prahova” de la Casa de Cultură “I.L.Caragiale”, coordonat de Gheorghe Grama, a uimit asistentă cu dansuri populare autentice, iar spectacolul s-a terminat cu Hora Unirii.

Evenimentul a fost prezentat de artistă Violetă Barac-Visarion.

Buchete de flori la busturile domnitorului Alexandru Ioan Cuza

 Reprezentanţii instituţiei culturraledin Ploieşti, alături de directorul acesteia (Vlad Mateescu), au depus (miercuri) buchete de flori la busturile domnitorului Alexandru Ioan Cuza situate în curtea Colegiului Naţional cu acelaşi nume, respectiv Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Ploieşti.

Un nou concert din Festivalul “Zilele Filarmonicii 65”.

În seara aceasta, începând cu ora 19.00, maestrul Jin Wang se va reîntoarce pe scena sălii “Ion Baciu”, după ce anul trecut a avut un succes deplin alături de orchestra simfonică a Filarmonicii “Paul Constantinescu “. Concertul face parte din Festivalul “Zilele Filarmonicii 65”, iar biletele sunt disponibile atât la Casa de Bilete a Filarmonicii şi la Agenţia Teatrală, cât şi online pe site-ul https://filarmonicaploiesti.ro/c... /jin-wang-25-ianuarie-2018/

Foto: Orchestra Populară "Flacăra Prahovei" şi Filarmonica “Paul Constantinescu “Ploieşti