Bărbaţi depistaţi în vederea executării pedepsei închisorii
La data de 11 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Blejoi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Ploieşti pe numele unui bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Bărcăneşti.
Acesta a fost condamnat la 2 ani şi 8 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, ulterior fiind depus la Penitenciarul Mărgineni din judeţul Dâmboviţa, unde a fost încarcerat.
Tot ieri, (n.r. vineri) poliţiştii Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au pus în aplicare 3 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Ploieşti pe numele a trei bărbaţi cu vârstele de 21, 38, respectiv 40 de ani, toţi din municipiul Ploieşti. 
Tânărul de 21 de ani a fost condamnat la 3 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tâlhărie calificată.
În urma depistării acestuia au fost întocmite documentele necesare încarcerării, fiind depus ulterior la Centru Educativ Târgu Ocna.
Bărbatul 38 de ani a fost condamnat la un an de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Iar bărbatul de 40 de ani are de executat  2 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
În ambele cazuri, au fost întocmite documentele necesare încarcerării şi au fost depuşi ulterior la Penitenciarul Mărgineni din judeţul Dâmboviţa.
 
Sursa:IJP Prahova
Foto ilustrativ