Un bărbat din comuna Floreşti a fost reţinut pentru furt calificat
La data de 9 noiembrie a.c., poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Floreşti au reţinut un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
În fapt, la data de 1 noiembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 de către administratorul unei societăţi comerciale din comuna Filipeştii de Pădure cu privire la faptul că, în cursul nopţii trecute i-ar fi fost sustrasă din incinta unităţii suma de 25.000 de lei.
În urma investigaţiilor şi a cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea persoanei bănuite ca fiind un bărbat în vârstă de 33 de ani din comuna Floreşti.
Pentru probarea activităţii infracţionale a bărbatului, a fost efectuată şi o percheziţie domiciliară la imobilul unde acesta locuieşte, în urma căreia au fost identificate obiecte ce ar putea avea legătură cu comiterea faptei.
În baza probatoriului administrat, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.
În cauză, poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Floreşti continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
 
Sursa:IJP Prahova
Foto ilustrativ