Şoferi din Prahova depistaţi la fără permis de conducere sau cu permis anulat
Marţi, în jurul orei 23.00, poliţiştii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că în localitatea Boldeşti Scăieni s-ar fi produs un accident rutier.
 
Din primele verificări a reieşit faptul că, un tânăr în vârstă de 22 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN1A, în zona lucrărilor de asfaltare din localitatea Boldeşti Scăieni din direcţia Vălenii de Munte către Ploieşti a intrat în coliziune cu o remorcă aparţinând societăţii de asfaltare, pe care era montat un indicator rutier luminos de ocolire prin stânga.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a acestuia, fiind condus la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale de specialitate.
În cauză, poliţiştii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă  şi  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
 
În jurul orei 23.45, poliţiştii Secţiei nr.3 de poliţie Ploieşti în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona Parcului Industrial Ploieşti au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Ploieşti.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul are permisul anulat încă din luna iulie a anului 2021.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ