Un bărbat din comuna Valea Călugărescă  a fost reţinut pentru  mai multe infrctiuni
La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Valea Călugărească au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat din comuna Valea Călugărească, despre faptul că fratele său provoacă scandal la domiciliu.
 
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat persoana implicată ca fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani, care avea asupra sa un obiect contondent cu care ar fi ameninţat pe fratele său dar şi pe concubina acestuia.
Totodată acesta a pătruns fără drept în locuinţa fratelui unde ar fi spart geamul tip termopan de la intrarea locuinţei şi o uşă din interiorul acesteia.
În baza probatoriului administrat faţă de bărbatul de 35 de ani din comuna Valea Călugărescă a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.
În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi ameninţare.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ