DOI PRAHOVENI AU  FOST  REŢINUTI PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENŢE

La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Plopeni au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că vărul său ar fi fost agresat.

Din cercetări, a reieşit faptul că vărul apelantei, un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Dumbrăveşti, în dimineaţa zilei de 6 noiembrie s-ar fi deplasat împreună cu un bărbat în vârstă de 33 de ani la târgul săptămânal din oraşul Băicoi, unde au consumat băuturi alcoolice la o terasă din zonă.

La un moment dat aceştia au părăsit incinta unităţii, întâlnindu-se cu alţi doi bărbaţi, cu vârstele de 32, respectiv 41 de ani, iar în urma unui conflict verbal, pe fondul consumului de alcool, aceştia din urmă au fost loviţi cu pumnii şi picioarele de către cei doi bărbaţi de 20, respectiv 33 de ani, ulterior părăsind zona într-o direcţie necunoscută.

Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Tânărul de 20 de ani prezenta o tăietură la nivelul feţei, despre care a declarat că ar fi fost produsă de către bărbatul de 32 de ani.

În urma probatoriului administrat, faţă de tânărul de 20 de ani şi cel de 33 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de ieri să fie prezentaţi unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

 În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băicoi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

Sursa:IJP Prahova

Foto ilustrativ