Ploiesti.Tânărul care s-a sinucis (sambata) după ce s-a certat cu tatăl său, a consumat substanţe psihoactive (droguri)
 
UPDATE:
Conform unor surse din anchetă,  tânărul ar fi consumat substanţe psihoactive (droguri), s-a certat cu tatăl său pentru a nu chema ambulanţa, s-a încuiat în cameră şi s-a aruncat de la etaj, deşi iniţial un vecin reuşise să-l prindă de mână.
Cei trei se aflau la masă, atunci incepuse cearta.
Vecinii ar fi spus că era un tânăr foarte liniştit, muncea în străinătate, dar de curând intrase într-un anturaj dubios.
Tânărul a lăsat în urmă şi un bilet de adio în care vorbeste de o altă lume...
Mesajul scris de George (tanarul care s-a sinucis).
”Ba, in cazul in care ma gasiti ”schimbat”, sau ”diferit” prea mult sau deloc sa stiti ca am stins ”Shambala”  si o sa fiu ok.”
Sambala-Shambala este, în concepţia unor autori mistici, un centru secret de unde este guvernată planeta noastră.
Din acea dimensiune tainică, fiinţele din Shambala pot vedea ce se petrece pe planeta noastră, putând interveni în anumite situaţii critice, pentru a ajuta orice fiinţă umană sau spre a corecta în bine destinul planetei.
Ştire iniţială:
Potrivit IJP Prahova, sâmbătă seară, în jurul orei 21.15, poliţiştii Secţiei nr.3 de poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc de pe strada Înfrăţirii din municipiu.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care s-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia.
Tânărul a fost declarat decedat.
Poliţiştii vor continua cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
 La locul intervenţiei au intervenit două echipaje medicale de urgenţă din cadrul SMURD şi SAJ Prahova şi o autospecială de stingere şi o autoscară, deoarece, în cădere, victima a acroşat mai multe aparate de aer condiţionat.
Părinţii tânărului, au fost transportaţi la spital, în stare de şoc.
Potrivit unor surse, tânărul a avut o discuţie cu tatăl său, înainte să comită gestul şocant.
Mama băiatului şi un vecin  au încercat să îl oprească, însă nu au reuşit.
 
Foto:ISU Prahova si observatornews.ro