Premiile Festivalului Naţional de Muzică pentru Tineri „PLOIEŞTI MUSIC FESTIVAL” 2022
 
  În perioada 26 – 27 octombrie 2022 s-a desfăşurat cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică pentru Tineri „PLOIEŞTI MUSIC FESTIVAL”, proiect organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Ploieşti şi finanţat de Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse.
Evenimentul, conceput ca o manifestare cultural – artistică ce se adresează tinerilor interpreţi ai Caselor de Cultură ale Studenţilor din ţară, a reunit cei mai talentaţi solişti vocali ai centrelor universitare Alba Iulia, Bucureşti, Iaşi, Sibiu şi Ploieşti.
Juriul festivalului a fost format din specialişti în domeniul muzical: Alin Nicodim, Lăcrămioara Bradoschi şi Ruxandra Grigore.
Criteriile de jurizare au fost: valoarea interpretativă, valoarea repertoriului abordat, impresia artistică, tehnica vocală şi originalitatea.
Premiile acordate în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Festivalului Naţional de Muzică pentru Tineri „PLOIEŞTI MUSIC FESTIVAL” au fost următoarele:
- Menţiuni: Valentina Nimereală – C.C.S. Sibiu; Emilia Soroiu - C.C.S. Ploieşti; 
                 Georgiana Dumitru – C.C.S. Bucureşti;
- Premiul pentru debut – Daria – Maria Cucu – C.C.S. Ploieşti;
- Premiul pentru impresie artistică – Cătălina Gurgu – C.C.S. Iaşi;
- Premiul pentru originalitate – Dimitrie Milea – C.C.S. Bucureşti;
- Premiul Special al Juriului – Georgiana Zbutea – C.C.S. Alba Iulia;
- Locul 3 –  Monica Munteanu – C.C.S. Ploieşti;
- Locul 2 – Antonia Brădescu – C.C.S. Sibiu;
- Locul 1 – Bianca Hanu – C.C.S. Ploieşti.
Trofeul Festivalului a fost acordat domnişoarei Andreea Lupaşcu de la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti pentru o prestaţie de excepţie apreciată atât de juriu, cât şi de publicul aflat la eveniment.
 
Sursa:Comunicat Casa de Cultură a Studenţilor din Ploieşti