Trei accidente rutiere in Prahova, in doar 5 ore
Potrivit IJP Prahova, sambata au avut loc in judet, trei accidente rutiere, in doar 5 ore 
 
Primul accident (ora 15.30) s-a intamplat pe DN 1, la intersecţia DJ 101 R -Cornu, între două autoturisme conduse de doi bărbaţi cu vârstele de 55, respectiv 71 de ani. 
În urma impactului, două pasagere cu vârstele de 65 şi 72 de ani din autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 71 de ani au fost rănite, necesitând transportarea la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 
 
Al doilea accident (ora 15.30),  pe DN 1, la Băneşti,  a fost implicat un singur autoturism condus de un bărbat în vârstă de 64 de ani. 
Din verificări a reieşit faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Drumul Naţional 1, în afara comunei Băneşti, un bărbat în vârstă de 64 de ani ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în balans, moment în care s-a răsturnat în afara părtii carosabile, ulterior revenind pe roţi. 
În urma accidentului, bărbatul a suferit vătămări corporale, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.  
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 
 
Cel de al treilea, in jurul orei 20.30, in comuna Comuna Fântânele- accident rutier între două autoturisme conduse de doi bărbaţi cu vârstele de 28, respectiv 44 de ani şi un atelaj hipo, condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani. 
Din verificări, s-a stabilit faptul că în încercarea de a evita un atelaj hipo care se afla staţionat pe marginea părţii carosabile, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 44 de ani ar fi intrat în coliziune cu autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 28 de ani. 
În urma impactului, o pasageră de 41 de ani, din autoturismul condus de bărbatul în varstă de 44 de ani a fost rănită, necesitând transportarea la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 
La testarea cu aparatul etilotest a căruţaşului, aparatul a indicat valoarea de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
 
Sursa:IPJ Prahova
Foto ilustrativ