La Carrefour Ploieşti ,  sanatatea este la moda

Ne place să fim la modă, ne place să ieşim în evidenţă chiar dacă nu ne place să recunoaştem asta, dar câţi dintre noi punem accentul şi pe interior nu doar pe ceea ce se vede la exterior? Trăim vremuri în care pe cât de multe soluţii se găsesc pentru tratarea unora dintre cele mai grave maladii pe atât de rapid apar alte şi alte boli care ne periclitează viaţa.

E  vremea să gândim pe termen lung în interesul nostru, al fiecăruia, e vremea când cel mai râvnit trend al anului trebuie să fie  acela de a fi sănătos. Sănătatea a însemnat dintotdeauna şi frumuseţe pentru că de multe ori exteriorul este o oglindă a interiorului, plecând aici de la problemele legate de kilograme, la  sănătatea pielii, a părului sau a unghiilor.

Vino în perioada 18-24 ianuarie la Carrefour Ploieşti şi hai să ne stabilim împreună capătul listei de dorinţe pentru anul 2018. Aşa cum v-am obişnuit, la fiecare început de an săbătorim Săptămâna Sănătăţii printr-o serie de activităţi şi surprize destinate fiecărui  client care păşeşte în magazinele noastre în perioada aceasta.

Săptămâna sănătăţii la Carrefour este o materializare a dorinţei noastre de a fi aproape de clienţii noştri şi de a-i încuraja la un stil de viaţă sănătos prin sport, alimentaţie şi implicit shopping de calitate. Produsele alimentare atent selecţionate reprezintă atuul hipermarketului Carrefour.

Pe lângă activităţile permanente desfăşurate în perioada 18-24 ianuarie, Carrefour Ploieşti a pregătit în data de 20 ianuarie evenimentul “Sănătatea  e la modă”, unde timp de 2 ore  bloggerul Loredana Chelba alături de 4 invitaţi  vor discuta pe teme foarte utile pentru Sănătate, din 4 domenii diferite.

Astfel că :

Orele 12,00 –Interviu Diana Florentina Popa (Dia Nutri Life), medic primar, diabet, nutriţie şi boli metabolice, teme abordare:  “Ce înseamnă de fapt un medic specializat pe nutriţie şi cum să ne luam sfaturile doar de la persoane cu adevărat avizate”

“Linii generale de urmat pentru un stil de viaţă sănătos”

Orele 12.30- Interviu antrenor personal  fitness (World Class România)

Tema abordate “Sportul, sănătate pe termen lung”, “Despre cycling”

Orele 13,00-Interviu  Denis Dochioiu, profesor de yoga (Life Yoga Center), „Avantajele pe care le  poate avea yoga asupra sănătăţii noastre fizice şi spirituale.”

„Cum ne educăm respiraţia”

Orele 13,30- Interviu Laura Draghici, Chic Fleurise, Terapie prin arta floristica

Pe tot parcursul evenimentului  o asistentă din cadrul Dentirad Hospital va măsura tensiunea arterială doritorilor.

Tombolă Eveniment

-1 abonament World Class România, Ploieşti

-1 abonament  Life Yoga Center/ 1 lună

-1 şedinţă remodelare corporală LPG, Bluette Salon Ploieţi

-Vouchere servicii de sănătate DENTIRAD HOSPITAL

-1 voucher servicii stomatologie AMI DENT.

Vă invităm în magazin pe toată perioada Săptămânii Sănătăţi deoarce în fiecare zi vor exista surprize precum,  tombole, degustări sau alte animaţii potrivite pentru familia ta.