Un bărbat din  Prahova a fost  prins la scurt timp de poliţişti, după ce ar fi sustras un telefon mobil şi suma de 100 de lei
La data de 28 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au identificat şi depistat un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Proviţa de Jos, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt. 
În fapt, în dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 09:00, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiu, a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că în urmă cu puţin timp, i-ar fi fost sustras din borsetă telefonul mobil precum şi suma de 100 de lei. 
În baza sesizării au fost efectuate verificări, stabilindu-se faptul că după ce a făcut mai multe cumpăraturi dintr-un supermarket din municipiu, bărbatul şi-ar fi uitat borseta ce conţinea mai multe bunuri în căruciorul de cumpărături, părăsind supermarketul. 
În urma cercetărilor, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat din municipiul Câmpina, cel care, a anunţat paznicul societăţii că a găsit o borsetă în parcarea supermarket-ului, într-un cărucior de cumpărături. 
Bunurile sustrase au fost identificate şi predate persoanei vătămate. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
 
Sursa:IPJ Prahova
Foto ilustrativ