ISU Prahova este in doliu .Colonelul  (r) Burloi Gheorghe Marin a decedat
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Şerban Cantacuzino” al Judeţului Prahova a primit cu profundă tristeţe vestea trecerii în nefiinţă a celui care timp de 5 ani a îndeplinit funcţia de Inspector şef al ISU Prahova, domnul colonel (r) Burloi Gheorghe Marin.
Născut la data de 08.08.1954, în localitatea Pogoanele, judeţul Buzău, a absolvit Şcoala de ofiţeri – arma Pompieri, iar în data de 20.08.1976 a fost repartizat la Grupul de Pompieri al judeţului Prahova.
Pe parcursul întregii sale cariere militare s-a remarcat ca o persoană cu o gândire matură, cu o abilitate deosebită de a găsi soluţii rapide în diferite situaţii şi cu o bună capacitate de relaţionare interumană, a dat dovată de tact şi fermitate în raporturile de serviciu, de responsabilitate faţă de sarcinile şi misiunile încredinţate.
Ca urmare a rezultatelor pozitive obţinute pe timpul îndeplinirii funcţiilor de ofiţer, dar şi pe parcursul misiunilor desfăşurate, în luna august a anului 2004 a fost numit în funcţia de Inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova.
Cu dragoste pentru arma pompieri, a făcut cinste uniformei militare timp de 33 de ani.
Funeraliile cu onoruri militare vor avea loc sâmbătă, 29 octombrie, începând cu ora 12:00, la Biserica „Sfântul Andrei” situată pe str. Andrei Mureşanu din municipiul Ploieşti.
 
Ne exprimăm întreaga compasiune şi adresăm sincere condoleanţe familiei îndoliate şi tuturor celor care l-au iubit şi apreciat pe colonelul  (r) Burloi Gheorghe Marin.
 
Sursa:ISU Prahova