Politistii locali din Ploiesti au gasit o armă albă asupra unui tânăr de 16 ani
Marţi, 25 octombrie 2022, în jurul orelor 19:30, un echipaj auto din cadrul Serviciului Circulaţie pe Drumurile Publice, aflat în zona Pieţei Centrale, a fost sesizat cu privire la faptul că în faţa Winmarkt Ploieşti se află un tânăr care are asupra sa o sabie, cu lungimea de aproximativ 40 – 45 cm.
S-a solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică II, iar la faţa locului poliţiştii locali au depistat şi identificat persoana în cauză, preluând totodată de la aceasta obiectul respectiv. 
Numitul G. C., în vârstă de 16 ani a fost predat pe bază de proces-verbal Secţiei de Poliţie nr. 1 Ploieşti, în vederea continuării cercetărilor.
 
Poliţia Locală Ploieşti condamnă săvârşirea unor astfel de fapte ce contravin normelor de convieţuire socială şi face apel la spiritul civic al cetăţenilor, pe care îi îndeamnă să semnaleze Dispeceratului instituţiei, la numărul de telefon 0244/954, sau poliţiştilor locali aflaţi în patrulare, orice încălcare a regulilor sociale, a ordinii şi liniştii publice.
 
Sursa:Comunicat Politia Locala Ploiesti
 
Foto ilustrativ