PRIMELE SIMULĂRI CU PARCUL DE CRĂCIUN DIN DRUMUL TABEREI, DIN BUCUREŞTI (foto-video)
 PRIMELE SIMULĂRI CU PARCUL DE CRĂCIUN DIN DRUMUL TABEREI, DIN BUCUREŞTI ,  din perioada 25 noiembrie - 27 decembrie.
 Aici, timp de o lună, ne vom putea bucura de o experienţă unică creată special de organizatorii festivalurilor UNTOLD si Neversea, o experienţă ce va oferi mix-ul perfect dintre magia de festival şi spiritul sărbătorior de iarnă. Pe lângă activităţile tradiţionale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri şi ateliere pentru copii şi adulţi, spectacole de lumini, activităţi şi experienţe magice care vor întreţine spiritul sărbătorilor, în premieră, în Bucureşti.
Edy Chereji, co-fondator UNTOLD: „Universul UNTOLD se extinde cu o experienţă dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia UNTOLD îşi va face simţită prezenţa în Bucureşti. Conceptul spaţiului, amenajarea şi activităţile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie. Parcul tematic de Craciun va atrage fără îndoială vizitatori din toata ţara şi va deveni principala atracţie pentru locuitorii capitalei. Bucureştiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, aşa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum.”  
 
Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe, în colaborare cu Primaria Sectorului 6, şi este finanţat in totalitate din fonduri private. Târgul de Crăciun va activa în baza unui contract de închiriere de spaţiu, iar accesul publicului este gratuit.
 
Sursa:Comnicat Grupul  UNTOLD