Doi bărbaţi din Prahova, reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de lovire
La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 06:15, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băicoi au fost sesizaţi de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Cocorăştii Mislii, despre faptul că în timp ce se afla în incinta unei societăţi de alimentaţie publică, din oraş, ar fi fost agresat de un alt bărbat.
Din verificări a reieşit faptul că, în jurul orei 04:30, timp ce se aflau în incinta localului, între apelant şi un alt bărbat în vârstă de 31 de ani, din oraşul Popeni a izbucnit un conflict verbal, care ulterior a degenarat, acesta din urmă fiind lovit de apelant, moment în care, în altercaţie a intervenit un al treilea bărbat în vârstă de 50 de ani, tot din oraşul Plopeni.
În urma altercaţiei, deşi a suferit mai multe răni, tânărul nu a solicitat sprijinul unui echipaj medical, deplasându-se la domiciliul său de unde a anunţat organele de poliţie. 
În urma verificărilor efectuate, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost depistate şi conduse la sediul poliţiei în vederea audierii. 
Astfel, în baza probatoriului administrat, ieri, 23 octombrie a.c., faţă de cei doi bărbaţi cu vârstele de 31, respectiv 50 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentaţi unităţii de parchet competente.
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ