UNTOLD organizează în premieră un parc tematic de Crăciun, la Bucuresti
Timp de o lună, vizitatorii se vor putea bucura de o experienţă unică, ce îmbină magia din festival cu spiritul sărbătorilor de iarnă.
UNTOLD Universe aduce magia sărbătorilor de iarnă în Bucureşti. Organizatorii festivalurilor Neversea şi UNTOLD pregătesc în colaborare cu Primăria Sectorului 6, în parcul Drumul Taberei, cel mai mare parc tematic de Crăciun din capitală.
 
În perioada 25 noiembrie – 27 decembrie, parcul se va transforma într-un loc de poveste, ideal pentru momentele unice trăite alături de prieteni şi familie şi va oferi o  experienţă magică, în spiritul sărbătorilor de iarnă.
 
Pe lângă activităţile tradiţionale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri şi ateliere pentru copii şi adulţi, spectacole de lumini, activităţi şi experienţe magice în premieră pentru Bucureşti, care vor întreţine spiritul sărbătorilor.  Reprezentanţii primăriei spun că anul acesta, prin colaborarea cu organizatorii UNTOLD, parcul tematic din Drumul Taberei va deveni cel mai îndrăgit şi vizitat loc dedicat sărbătorilor, din ţară. 
 
Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe şi este finanţat in totalitate din fonduri private. Târgul de Crăciun va activa în Parcul Drumul Taberei, în baza unui contract de închiriere de spaţiu semnat cu Primăria Sectorului 6. 
 
Accesul va fi gratuit, iar programul complet urmează să fie publicat în perioada următoare. 
Cei care îşi doresc să facă parte din povestea magică de Crăciun din parcul tematic din Drumul Taberei, încă se mai pot înscrie, în limita locurilor disponibile, la următoarele adrese de mail:
 
paul.fufezan@untold.com (vendori food)
 
cristina.luca@untold.com (vendori non-food).
 
Sursa:Comunicat UNTOLD ROMANIA
Foto ilustrativ