Accident rutier pe  DJ 101 I, la Păuleşti.O femeie de 52 de ani a ajuns la spital
UPDATE:
La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 17.45, poliţiştii Biroului Rutier din  cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Păuleşti s-a produs în accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
 
Din primele verificări efectuate a reieşit faptul că, o conducătoare auto în vârstă de 52 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza localităţii Păuleşti a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani.
 
În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto.
 
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.
 
În urma investigaţiilor efectuate la faţa locului şi conducătorul auto a fost transportat la spital.
 
Întrucât bărbatul manifesta un comportament suspect, a fost supus testării preliminare în vederea determinării existenţei în organism a substanţelor cu efect psihoactiv, context în care s-a constat faptul că acesta este pozitiv la substanţa marijuana.
 
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.
STIRE INITIALA:
Vineri seara, pe DJ 101I, la  Păuleşti, a avut loc un accident rutier.
Din primele verificări a reieşit faptul că, o conducătoare auto în vârstă de 52 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza localităţii Păuleşti a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto. 
 
Sursa:IJP Prahova
Foto ilustrativ