Laura Petrescu,jurnalista locala, locul 2 la  Cupa 25 Octombrie la TIR-Prahova. Eveniment organizat de Ministerul Apărării Naţionale
Joi, 20 octombrie a.c., la Poligonul de tragere de la Coada Izvorului, Ministerul Apărării Naţionale a organizat CUPA 25 OCTOMBRIE LA TIR. 
Jurnalişti din Prahova şi din presa centrală s-au transformat pentru o zi în militari.
Aceştia au purtat veste antiglonţ şi căşti de protecţie.
S-a tras cu puşcă automată  cu pistol de 9 mm.
 
La finalul evenimentului, cei mai talentaţi jurnalişti(în competiţie) au fost premiaţi, apoi a fost prezentată tehnica militară.
Laura Petrescu (jurnalist la www. prahova-news.ro) , a urcat pe cea de a 2 a treaptă a podiumului, fiind singrul jurnalist din Prahova care a ocupat un loc în ”top 3”, atât la feminin cât şi la masculin.
Pentru statistică,  clasamentele arată astfel:
La categoria feminin:
locul I – Delia Olaru, "Realitatea PLUS"
locul II – Laura Petrescu, "Prahova-news.ro"
locul III – Mădălina Liliana Vasile, "RomâniaTV"
La categoria masculin:
locul I – Vasile Căprescu, "Săptămâna în Oltenia"
locul II – Andrei Pungovschi, "Documentaria.ro"
locul III – Octav Ganea, "INQUAM"
Câştigătorii au fost recompensaţi cu medalii, cupe, dar şi cu premii asigurate de sponsorii evenimentului: FIT FRESH şi INVICTUS FORCE & SAFE S.A..
Competiţia  a fost organizată în parteneriat cu Asociaţia de Caritate din Armata României CAMARAZII, cu sprijinul Statului Major al Forţelor Terestre.
Armata Română îşi celebrează ziua, în fiecare an, pe 25 octombrie când sunt organizate o serie de evenimente în toată ţara.
FELICITĂRI COLEGEI ŞI PRIETENEI NOASTRE, LAURA PETRESCU şi pentru a descoperi şi talentul său jurnalistic, citiţi www.prahova-news.ro