Turneul Naţional ,,SuperPietonii”.Gaşca Zurli şi Zebra Tony ajung  la Ploieşti
 
Pe 22 octombrie, Gaşca Zurli şi Zebra Tony ajung la Ploieşti, cu cel mai nou spectacol al trupei – Superpietonii, cea mai nouă producţie marca Zurli, scris de Mirela Retegan, fondatoarea brandului care aduce culoare şi bucurie în viaţa copiilor români de pretutindeni.
PLOIEŞTI ORA 11.00, CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR
PLOIEŞTI ORA 15.00, CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR
 
Turneul „Superpietonii” vine în continuarea programului educaţional lansat pe www.verdelaeducatie.ro.
Pe această platformă copiii şi părinţii pot găsi 10 episoade ale serialului „Super pietoni în acţiune”, cântecul Super pietonilor, fişe de antrenament şi un chestionar de testare a cunoştinţelor de circulaţie rutieră, pentru părinţi.
 
Platforma este permanent actualizată cu materiale educative şi distractive, perfecte pentru toată familia.
 
„Verde la educaţie pentru circulaţie este un program care pune în focus siguranţa rutieră a copiilor şi ne bucurăm că mesajele educative ale campaniei vor ajunge, prin intermediul spectacolelor ţinute de Gaşca Zurli şi în sălile de concerte, mai aproape de copiii din România.
 
Programul şi-a propus să pună bazele educaţiei rutiere pentru copii şi părinţi, şi astfel să ducă la scăderea numărului de accidente rutiere în care sunt implicaţi minori. Prin jocuri, cântece şi animaţii, suntem încrezători că putem contribui la crearea unui comportament responsabil şi sigur în trafic în rândul generaţiilor celor mai tinere, aducând noţiunile de educaţie rutieră mai aproape de copii”, a declarat Cristina Hanganu, Director de Comunicare şi CSR, Lidl România.
 
Oamenii mari şi piticii lor sunt invitaţi să pătrundă în lumea copilăriei, aici unde veselia şi voia bună sunt la ele acasă, iar joaca este limbajul iubirii. Gaşca Zurli şi Zebra Tony vor ca în toamna anului 2022, toţi copiii să devină SuperPietoni. Cântece noi, jocuri noi, o poveste nouă din care toată lumea învaţă o lecţie importantă în viaţă.
 
Un spectacol la sfârşitul căruia, piticii vor învăţa totul despre cum să fii pieton atent, responsabil şi grijului, într-un cuvânt un SUPERPIETON adevărat. Zebra Tony este personajul nou din poveste, simbolul tuturor trecerilor de pietoni, un prieten de nădejde al Găştii Zurli. Universul Zurli este unul plin de magie, sclipici şi culoare, iar educaţia prin joc şi joacă face ca spectacolul să fie unul de poveste.
 
„Suntem fericiţi să-l prezentăm pe Tony copiilor din ţară, el este ajutorul super-pietonilor, expert în regulile de circulaţie, iar rolul lui este să-i înveţe pe toţi copiii semnele şi regulile de circulaţie.
 
Am pregătit cântece noi, special create pentru acest proiect, iar spectacolul sperăm să vă placă, pentru că este un spectacol pentru toată familia. La final veţi pleca relaxaţi, distraţi şi cu câteva informaţii noi despre regulile de circulaţie rutieră. Sunt foarte bucuroasă să ducem la îndeplinire misiunea programului Verde la educaţie pentru circulaţie, aceea de a-i învăţa pe părinţi, copii şi bunici cele mai importante reguli de circulaţie, prin intermediul jocurilor şi al cântecelor Zurli’’, a declarat Mirela Retegan, preşedintele Fundaţiei Zurli.
 
Gaşca Zurli întruchipează copiii, Tanti Prezentatoarea părinţii, iar Tura Vura dă viaţă acelor tipuri de oameni care sunt neatenţi, lipsiţi de respect şi grijă pentru ceilalţi din trafic.
 
,,Nu este simplu să faci un copil să înţeleagă de ce trebuie să stea în scaunul de maşină, de ce nu poate să circule căţărat pe geamul deschis, de ce nu coborâm din maşină până nu vine un adult să deschidă uşa, de ce mami se uită în faţă când conduce, nu la copil…E greu să-i ţinem ore întregi în trafic şi să-i facem să înţeleagă de ce noi respectăm toate regulile, în timp ce „tanti” sau „nenea” trec pe roşu, nu opresc la zebră, taie linia continuă, opresc maşina în mijlocul drumului să-şi cumpere o apă, copilul din maşina de lângă stă cu capul în vânt pe geamul larg deschis. De aceea, toate ideile astea le-am pus într-un concept – ,,Superpietonii!”, completează Mirela Retegan.
 
Gaşca Zurli a pregătit multe surprize pregătite pentru cei mici şi pentru părinţi, de la o poveste superbă, despre cum a devenit zebra simbolul trecerilor de pietoni, cântece noi, cu eşarfe galbene şi un proiect de animaţie care se va întâmpla înaintea spectacolelor.
 
Superpietonii este un proiect susţinut de Fundaţia Zurli şi LIDL România, prin programul Verde la Educaţie pentru Circulaţie.
 
Mai multe detalii despre bilete, regăsiţi pe www.zurli.ro.
Informaţii suplimentare de participare la spectacole.
 
Un bilet de access este valabil pentru o singură persoană. Toţi participanţii la spectacol, adulţi şi copii, trebuie să deţină un bilet, indiferent de vârstă.
 
Accesul minorilor (0-18 ani) în locaţia evenimentului se face doar însoţiţi de minim un adult (părinte sau tutore legal).
 
Biletul permite accesul participanţilor doar în categoria de preţ aferentă zonei menţionate pe acesta.
 
Accesul în locaţia evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm să nu întarziaţi!
 
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video.