Un bărbat din Ploieşti a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea unei infracţiuni de lovire sau alte violenţe
UPDATE:
Pe numele bărbatului în vârstă de 39 de ani a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
STIRE INITIALA:
La data de 18 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au reţinut un bărbat din municipiu, bănuit de comiterea unei infracţiuni de lovire sau alte violenţe, faptă comisă la data de 14 octombrie a.c.
În fapt, la data de 15 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat, despre faptul că amicul său, un bărbat în vârstă de 32 de ani, în cursul serii precedente, în timp ce se afla în incinta unei societăţi de alimentaţie publică din municipiu, ar fi fost agresat de către un alt bărbat, pe motiv că bărbatul de 32 de ani apela, în mod repetat, la mila clienţilor din societatea comercială.
 
În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată şi depistată ca fiind un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiu. 
 
Astfel, în baza probatoriului administrat, faţă de persoana în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi, bărbatul să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a aunei alte măsuri prevetive. 
 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 
 
Sursă:IJP  Prahova
Foto ilustrativ