Un tânăr fără permis de conducere a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale în municipiul Ploieşti
 
La data de 17 octombriea.c.,  în jurul orei 11:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti- Biroul Rutier au fost sesizaţi despre faptul că în parcarea amenajată aferentă străzii Brâncoveanu Vodă din municipiu, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate 4 autoturisme. 
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani, ar fi condus un autoturism în parcarea aferentă străzii Brâncoveanu Vodă şi ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu 3 autoturisme care se aflau staţionate. 
În urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul în cauză fiindu-i încredinţat de către prietenul său, deşi era cunoscut faptul că nu deţine permis de conducere. 
Tânărul aflat la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi totodată a fost condus la o unitate medicală în vederea testării preliminare pentru stabilirea stării psiho-fizice în ceea ce priveşte consumul de substanţe cu efect psihoactiv, stabilindu-se că nu a consumat astfel de substanţe. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi încredinţare.
 
Sursa:IJP Prahova
Foto ilustrativ