Un bărbat din comuna Drăgăneşti a fost depistat de poliţişti după ce ar fi sustras un telefon mobil din buzunarul unui bătrân
 
La data de 17 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului pentru Combaterea Infracţiunilor Contra Patrimoniului Ploieşti au identificat şi depistat un bărbat din comuna Drăgăneşti, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt. 
În fapt, la data de 2 iulie a.c., la sediul Secţiei nr.4 de poliţie Ploieşti s-a prezentat un bărbat în vârstă de 60 de ani, domiciliat în municipiu, sesizând faptul că în timp ce se afla pe strada Frăţiei din municipiu, un bărbat s-a apropiat de el pentru a-i cere bani să îşi cumpere de mâncare, moment în care i-a sustras telefonul mobil pe care îl avea în buzunarul de la piept. 
În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 55 de ani din comuna Drăgăneşti. 
În cauză, poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ/cugetliber.ro