Accident mortal pe Drumul Naţional 1, la intersecţia cu DJ 155 Păuleşti
În această dimineaţă, în jurul orei 08:45, Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizaţi despre faptul că pe Drumul Naţional 1, în afara localităţii Păuleşti, la intersecţia cu DJ 155, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme conduse de doi bărbaţi cu vârstele de 22, respectiv 55 de ani. 
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul în vârstă de 55 de ani şi un pasager în vârstă de 41 de ani, din acelaşi autoturism au fost declaraţi decedaţi de personalul medical sosit la faţa locului.
Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.
26 persoane au fost  încarcerate şi în stare de inconştienţă. 
Pentru salvarea acestora şi asigurarea masurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, ISU Prahova au intervinit cu  1 ofiţer, 14 subofiţeri cu 1 autospeciala de stingere,  1 descarcerare, 2 ambulanţe SMURD, dintre acestea una de terapie intensivă mobilă şi 1 autospecială de primă intervenţie şi comandă.
Pentru gestionarea operativă a evenimentului, ISU Prahova a intervenit si  cu un elicopter SMURD. 
Sursa:IJP si ISU Prahova
Foto/video:ISU Prahova